Vissza a többi cikkhez

Egy otthon páratlan környezetben, valódi szakértelemmel megépítve – ezt kínálják az Amonstone házak az Aranyossziget Villaparkban

Közel a városhoz, a természet lágy ölén, egy védett erdő közepén terül el az Aranyossziget Villapark, mely igazi kertvárosi életérzéssel várja leendő lakóit. Ruzsa Szilvia ingatlanszakértőt, ingatlanközvetítőnket kérdeztük, melyek azok az egyedi tulajdonságok, amelyek az Amonstone házakat megkülönböztetik más, környékbeli ingatlanoktól.

Kivételes adottságokkal rendelkező helyszínen, Mosonmagyaróvár határában, egy 150 hektáros védett erdő közepén, a Mosoni-Duna által körbeölelt területen fekszik az Aranyossziget Villapark, ahol garantált a friss levegő és a madárcsicsergés a szomszédos erdőnek és a közeli folyónak köszönhetően.

Kényelmes távolság, családbarát környezet

Az itt kialakított 280 telek ideális választás azok számára, akik szeretnének kiszabadulni a város nyüzsgéséből, kiszakadnának a zajból és a szmogos levegőből. Mosonmagyaróvár ugyanakkor karnyújtásnyira van, ha elintézendő dolga akad, bevásárolna, de Győr, Budapest, Pozsony és Bécs is elérhető távolságban vannak, ha szórakozásra, vagy kulturális programra vágyna.

Velünk álomotthonukra lelhetnek a családosok, akik a hétköznapok során ingáznak Mosonmagyaróváron vagy környékén található munkahelyükre, a gyerekeket óvodába, iskolába viszik, a hétvégéjüket viszont szeretnék aktív pihenéssel tölteni egy nyugodt környezetben. A zárt lakóparkban mindemellett nem kell aggódnunk a biztonság miatt sem – emeli ki az ingatlanos.

A lakóövezetben a jövőben helyet kap majd egy látványtó és egy játszótér is, melyek remek kikapcsolódást nyújtanak az ott élőknek: egy fárasztó munkanap után is lesz lehetőségük egy kis időt eltölteni a friss levegőn, a szabadban.

Remek befektetési lehetőség

Minden infrastrukturális követelmény adott lesz, hogy az ingatlantulajdonosok belevághassanak saját családi fészkük megteremtésébe: közvilágítás, szilárd útburkolat fogadja majd a lakókat, illetve jelenleg zajlik a közműhálózat kialakítása is.

Szilvia rámutat: befektetési célból ugyancsak kiváló választás lehet az Aranyossziget Villapark, hiszen elhelyezkedése miatt értéknövekedési potenciállal is bír, melyhez a lokáció mellett a modern, környezettudatos megoldások szintén hozzájárulnak.

Amonstone házak: Évtizedes tapasztalat, komplex végeredmény

Ügyfélközpontúság, rugalmasság, egyedi igények kiszolgálása jellemzi a csapatunkat – hangsúlyozza az ingatlanos.

Az emeltszintű fűtéskész épülettől egészen a kulcsrakész otthonig válogathat minden érdeklődő, a saját igényeire szabott megoldások közül.

Az Amonstone házak egy összetett, komplex rendszer részeként épülnek fel. Egyediségüket az adja, hogy az alaprajztól akár az utolsó kispárnáig minden előre megálmodható, az ügyfelek elképzeléseiket 3D-s látványterveken, előre láthatják.

A tervezés kéz a kézben zajlik: az építész, a lakberendező és a műszaki kivitelező csapat már a kezdetektől fogva együtt dolgozik, így elkerülhetők az esetleges – például diszfunkcionalitás miatt bekövetkező hibák is. Ez pedig jelentősen hozzájárul az ingatlan értékének növekedéséhez, ahogyan partnereink évtizedes tapasztalatai és szakérteleme is.

Csapjon le saját Amonstone házára, még ma!
Keresse szakértőnket a+36 70 2672246 telefonszámon vagy pedig a hazak@amonstone.hu e-mail címen!

Ajánlott bejegyzések