Vissza a többi cikkhez

5 ok, amiért imádni fog az Aranyossziget Villaparkban élni

Amonstone házak befektetés értéknövekedés infrastruktúra otthonteremtés termálvíz tervezés Tippek

Otthonunk kialakítása nem csupán egy helyszínválasztási döntés, hanem egy életstílus és jövőbeli befektetés is. Az Aranyossziget Villapark ideális megoldást kínál azon családok számára, akik a mindennapjaikat egy természetközeli, igényes lakókörnyezetben szeretnék tölteni vagy befektetési céllal vásárolnának ingatlant.

Megmutatjuk mi az az 5 ok, amiért Ön is imádni fog itt élni.

1. Remek földrajzi elhelyezkedés

Az Aranyossziget Villapark Mosonmagyaróvár közvetlen szomszédságában, a Mosoni-Duna által körbe ölelt területen, egy 150 hektáros védett erdő közepén található, ahol összesen 270 lakótelek került kialakításra. Ez az elhelyezkedés számos előnnyel jár. A város közelsége kényelmet és könnyű hozzáférhetőséget kínál a különféle szolgáltatókhoz, üzletekhez és programlehetőségekhez, miközben az itt élők egy csendes, nyugodt környezetben élvezhetik a természet közelségét.

2. Privát lakókörnyezet

Az Aranyossziget Villapark azoknak tökéletes választás, akik leendő otthonukban nyugalmat és privát lakókörnyezetet keresnek. A tágas élettér, a parkosításra kerülő közös területek, a hatalmas kapuépítmény és a környék csendje garantálják a mindennapi élet magas minőségét. 

A nemrégiben elkészült kapu egy 15 méter széles, 5 méter magas bejárata lesz a lakóparknak. Ez, a térségben egyedülálló építmény, igazán különleges látványt, milliőt és privát lakóövezetet biztosít majd az itt otthonteremtőknek.

3. Kiváló infrastruktúra

A lakóövezetben rövid időn belül minden meglesz, ami tökéletesen kellemes kertvárosi életérzést kölcsönöz az ott élőknek! Szilárd útburkolat, közvilágítás, látványtó, játszótér és igényesen kialakított közterület várja majd az új lakókat. Egy fárasztó munkanap után az itt ingatlant vásárlóknak lesz lehetősége egy kis időt eltölteni a friss levegőn, a szabadban.

4. Termálvizes fűtési lehetőség

Az energiatakarékos és környezetbarát otthonok kialakítása az Aranyossziget Villapark egyik kiemelkedő tulajdonsága. A termálvizes fűtési lehetőség nemcsak az otthonok hatékonyságát növeli, de hosszú távon a fenntartható és költséghatékony energiatermelés a mindennapok részévé válik. Mindemellett csökkenti kitettségünket a különböző politikai és gazdasági folyamatoktól is.

A területen fúrt kút helyben hozza a felszínre és szabályozott körülmények között szállítja minden egyes háztartáshoz a termálvizet, melyet a fűtésen és a melegvíz előállításán kívül még medencénk feltöltésére is hasznosíthatjuk!

5. Jelentős értéknövekedési potenciál

Egy ingatlan értékét nemcsak a telek és a rajta álló ház mérete, hanem annak környezete is meghatározza. Az Aranyossziget Villapark kiváló választás, ha esetleg a közeli vagy távoli jövőben értékesítené itt épített ingatlanát. A környék gazdaságilag erős lábakon áll és fejlődő tendenciát mutat, a kereslet magas, a szomszédos országok közelsége pedig újabb felvevőpiacot is előirányoz. 

Ajánlott bejegyzések