Hogyan is készül egy Amonstone ház?

Szolgáltatások

Egy álomotthon megépítéséhez elengedhetetlen egy precíz, jól szervezett, kiváló szakmai tudással rendelkező csapat.
Abban biztos lehet, az Ön Amonstone háza is a lehető legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel épül majd fel!

Generálkivitelezés

Otthon az építőiparban

Az MSON Kft. több mint 15 éves ingatlanfejlesztési tapasztalatával, jól kiépült, széles kivitelezői kapcsolatrendszerével, elkötelezett, képzett szakembereivel, valamint környezetbarát üzleti filozófiájával biztos alapot ad projektjeinknek és garantálja, hogy az Ön otthona a kívánt szakmai és műszaki tartalommal készüljön el.

Mindennapi tevékenységük középpontjában az igényes és magas színvonalú szolgáltatás nyújtása áll, kiemelt feladatuknak tekintik a megrendelők változó igényeinek megismerését és azok maradéktalan kielégítését.

Tervezőmérnök

Élhető házakban otthon

A tervezéssel és egyéb építészeti szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozás immár 10 éve jelen van a piacon.

Célja olyan otthonokat tervezni, amelyek megfelelő élettérrel szolgálnak a családok minden élethelyzetéhez rövid és hosszú távon egyaránt.

Az épület nemcsak egy tömb, amiben lakni lehet, hanem egy élettér, ahol a terek szervezése,
a beépített anyagok minősége, valamint az esztétikai- és műszaki megoldások nagyban befolyásolják mindennapjait, Ön és családja életminőségét.

Fűtés

Az energiatudatos jövő szolgálatában

A Top Cool Kft. 2004 óta foglalkozik klímaberendezések, ipari hűtéstechnikai rendszerek forgalmazásával, telepítésével, karbantartásával, illetve hővisszanyerős szellőztetőrendszerek kiépítésével.

Az Amonstone házaknál egy egyedi geotermikus fűtésrendszer kiépítésén dolgozunk, amely a területen található termálkút hőenergiáját kinyerve szolgálja majd az otthonok hőellátását akár a fűtés, akár a meleg víz szolgáltatás tekintetében.

Enteriőr tervezés, kulcsrakész kivitelezés

A gondoskodó szakértelem

Egy otthon több bebútorozott szobák sorozatánál, több egy háznál, ahová aludni járunk a munkanap végén, és több egy trendi ingatlannál, amivel büszkélkedni lehet az ismerősök előtt.

Bármilyen tevékenységet folytatunk, az különböző épített terek ölelésében történik. Szép otthonban élni, kellemes környezetben dolgozni nemcsak esztétikai kérdés – a színek, a fények, az anyagok észrevétlenül befolyásolnak bennünket: segítenek, vagy gátolnak a hatékony munkavégzésben, pihenésben, kikapcsolódásban.

De önmagában a szépség soha nem elegendő!

A valódi harmóniában az esztétika és funkcionalitás tökéletes egyensúlyára van szükség.

Ennek kialakítása közben számtalan ergonómiai, műszaki tényezőt figyelembe kell venni, ismerni kell az anyagok természetét, felhasználhatósági területeit és az emberi lélek rejtelmeiben is kell némi jártasság.

Lakberendezőként a több, mint 10 év alatt számtalan otthon és vállalkozás belső tereit álmodtuk és valósítottuk meg szakembereink segítségével.

Ingatlanközvetítés

Szaktudásunk az ügyfeleink szolgálatában

Több éves ingatlanértékesítői tapasztalatunkat használva törekvésünk, hogy az Amonstone házat választók részére olyan szolgáltatást nyújtsunk, amellyel a leendő ingatlanukhoz kapcsolódó döntésüket úgy tudják meghozni, hogy figyelembe vettek minden fontos körülményt, legyen szó a jogi tudnivalók közötti eligazodásról, hitelfelvételi lehetőségről, állami támogatási formákról, biztosításokról.

Amennyiben álmai megvalósításához szükség van egy már meglévő ingatlan eladásához, készséggel állunk rendelkezésére az értékbecsléstől az értékesítésig!

Hitelügyintézés

Pénzügyi megoldások profiktól

Szakértőink azért dolgoznak, hogy a folyamatosan változó banki hiteltermékek közül segítsenek megtalálni az egyedi adottságoknak és igényeknek megfelelő legkedvezőbb lehetőségeket.

20 éves szakmai múltunk, több tízmilliárd forint végigkísért, valamint közvetített hitel és pénzügyi termék következtében partner pénzintézeteinkkel sikerült olyan kiemelt kapcsolatot, együttműködést kialakítanunk, melynek következtében ügyfeleink a kiemelt bánásmódon túl egyedi kedvezményeket is kaphatnak.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy munkánkkal, pénzügyi tanácsadásunkkal segítünk ügyfeleinknek, hogy olyan pénzügyi döntéseket hozzanak, amelyek hosszú távon szolgálják maguk és családjuk jövőjét, biztonságát.

Ablak

Szaktudásunk az ügyfeleink szolgálatában

A Torino Ablak Kft. 15 éve áll ügyfelei szolgálatában homlokzati nyílászárók, bejárati és beltéri ajtók gyártásában, beszerelésében. Termékeiket rövid határidővel – jellemzően három héten belül – szállítják Győr és környékén. Győri telephelyükön, műanyag nyílászáróik kizárólag A osztályos német profilok felhasználásával készülnek, mely egyúttal garancia a hosszú élettartamra is. Műanyag ablakaik két- és háromrétegű üvegezéssel egyaránt kérhetők, hat vagy hét légkamrával rendelkeznek. A minőségi alapanyagokból készült nyílászárók könnyen kezelhető felülettel rendelkeznek, tisztántartásuk egyszerű, ugyanakkor az időjárási viszontagságoknak rendkívül ellenállók.

A technológiai fejlődés követésének érdekében folyamatosan képezett szakembereik sok éves szakmai gyakorlattal a hátuk mögött, minden esetben tiszta, minőségi munkát végeznek a megrendelő egyed igényei szerint. Referenciaként Győrben és körzetében a több mint 70 000 db beépített nyílászáró, s elégedett ügyfelek állnak mögöttük, mely a magas színvonalon elvégzett munka mellett a határidők és a megállapodás egyéb részletei betartásának is köszönhető. A megbízhatóságot és a szavahihetőséget alapértéknek tekintik az ügyfelekkel való kapcsolattartás során.