Vissza a többi cikkhez

Az Amonstone Házak mint álomotthonok: Megfelelő szakértelemmel és minőségi anyagokkal felépített házak megfizethető áron

Belevágna otthona megteremtésébe, de fél, hogy a végeredmény nem olyan minőségű lesz, mint amilyet korábban megálmodott? Nem szeretne váratlan, rejtett költségeket és hosszúra nyúló csúszásokat a kivitelezésben? Az Amonstone Házak csapata több szempontból is kimagasló színvonalú, hosszútávon is értékálló otthonokat alkot megrendelőik részére.

Prekob Tamás műszaki vezető érvei meggyőzőek, miért érdemes egy általuk kivitelezett ingatlan mellett letenni a voksunkat, legyen szó akár lakáscélú akár befektetési célú felhasználásról.

Lássuk csak, miből áll össze az Amonstone Házak értékállósága:

  • Hosszútávon is minőségüket őrző termékek alkalmazása
  • Egy kézben tartott tervezés és kivitelezés a legmegfelelőbb eredményért
  • A szakterületükön kiemelkedő, nagy szakértelemmel rendelkező alvállalkozók munkája
  • Időtálló termékek felhasználása

Az emelkedő energiaárak és a munkaerő költségei nem engedik, hogy a piaci árak csökkenjenek, így az egyetlen dolog, amin egy kivitelező spórolni tud, az a műszaki tartalom. Azaz ha rosszabb, gyengébb minőségű vagy kevesebb anyaggal dolgozik

– világított rá Prekob Tamás, műszaki vezető.

– Jó példa erre az épület belmagassága, aminek csökkentésével a kivitelező megspórolhat egy-két sor téglát, ugyanakkor az alacsony belmagasság nyomott érzést kelt például a nappaliban. A szigetelés minősége is egy hasonlóan sarkalatos pont, az alapanyag ára összefüggésben áll a szigetelőképességével és az anyag élettartamával. Nem érdemes tehát a silányabb kategóriát választani, hiszen ez a döntés hosszú távon nem fog megtérülni, sőt: a háztartás magasabb energiafelhasználása és a gyorsabb amortizáció miatt kifejezetten deficites lehet – mutatott rá a szakember. Megjegyezte, sok múlik például a nyílászárókon is, amiből szintén választhatunk prémium vagy pocsék minőséget is, ez pedig befolyásolhatja, hogy a későbbiekben hogyan látják el feladatukat. 

Több száz sikeresen felépített ház tapasztalata áll mögöttünk, két évtizede fennálló működésünk során sokféle anyaggal találkoztunk a piacon, szakértelmünk alapján már ki tudjuk választani, milyen alapanyagból mit érdemes választani. Nálunk a piaci árak mozgásától függetlenül a megrendelő ugyanazt az állandó, színvonalas minőséget, műszaki tartalmat kapja a pénzéért

– részletezte a műszaki vezető.

Folyamatos ellátottság, átgondolt ütemezés

Mivel nemcsak családi házak építését, de nagyobb projekteket is vezetünk, a gyártókkal mindennapi kapcsolatban állunk, ezáltal jobban hozzáférünk a forrásokhoz, így nem fordulhat elő alapanyaghiány vagy akadozás. 

Ezen kívül a csapat munkájára az előre gondolkodás jellemző: a munkaszervezés ütemezése során szem előtt tartjuk a szerződésben foglalt határidőket, egy-egy folyamatot már jóval előre beütemezünk, minthogy következne, ezáltal válik tervezhetővé a megvalósítás és tarthatóvá a határidő. Az árak tekintetében is tartjuk a szerződésben foglaltakat.

Mivel a tervezés és a kivitelezés az első tollvonástól a kulcs átadásáig mindvégig összhangban működik, ennek eredményeként megfelelő költségekkel, „jól” megépíthető ingatlant, hosszútávon is értékálló, élhető házat adunk át megrendelőink részére. Partnereik, alvállalkozóik közül is mindenki komoly, évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, ezáltal tudják garantálni a magas minőséget.

Ajánlott bejegyzések